Szomszédvári rangadót játszottunk a női kézilabda NB II hetedik fordulójában. Vendégként utaztunk a Körmend otthonába, ahol a kiegyenlített első félidő után, a pontosabban játszó hazaiak nyertek. 

Körmendi DMTE - Egerszegi KK 25-20 (11-11)
Körmend, Jv: Kolarovszki, Lábadi

EKK: Becze – Pem 2, Hári 2, Balogh, Gotthárd 1, Jáger, Szalai 2, csere: Tállai, Csata 2, Marton, Blaskovics 2, Csatáné 1, Major, Borbély 8, edző: Csatáné Balogh Beatrix

 Nem túl jó előjelekkel utazott el a csapatunk Körmendre, mivel meghatározó fiataljaink -Borbély, Csata és Szabó is betegséggel bajlódott a mérkőzés előtt. Közölök Szabó nem is tudta vállalni a játékot.

Az első félidőben felváltva potyogtak a gólok. Jól védekezett mindkét csapat, de a támadás befejezésekkel hadilábon álltunk. Ha pontosabban játszottunk volna, előnnyel mehettünk volna a második félidőre. Nem így lett.  

A fordulás után már a védekezés sem működött olyan hatékonyan, mint az elsőben és a hazaiak ezt kihasználva elléptek és megnyerték a meccset.

Csatáné Balogh Beatrix: -A mérkőzést a támadásbejezések hatékonysága döntötte el, sajnos nem a mi javunkra. Dolgozunk rajta, hogy ez sokkal jobb legyen.

A felnőtt mérkőzést követően az ifjúsági találkozó izgalmas csatát hozott. 

Körmendi DMTE - Egerszegi KK 32-30 (14-13)

EKK: Tállai –Újhelyi 1,  Pem 9, Csata 2, Gotthárd 7,  Blaskovics 1, Major 5 , csere: Murányi, Miklós 3, Marton 1, Bíró, Bogár 1, edző: CSatáné Balogh Beatrix

A veretlen vasiak ellen a lányok remekül küzdöttek. Az első félidőben mindössze egy góllal voltak csak jobban a hazaiak. A fordulás után is folytatódott a fej-fej melletti játék, amiből végül a Körmend jött ki győztesen. A lányokat dicséret illeti, mert az összeszokott, jó játékerővel rendelkező listavezető ellen fantasztikus játékkal rukkoltak elő. 

2019. november 15. EKK