Utolsó fordulóban a hetedik Hévíz SK csapatát fogadta Hévízen az EKK.

Egerszegi KK- Hévíz SK 30-35 (16-19)
Hévíz, 50 néző, Jv: Bazsó, Kertész 

EKK: Becze- Pem 3/2, Csata 13/1, Balogh, Borbély 9/1, Jáger 1, Újhelyi 2. csere: Domján, Góth, Marton 1, Gotthárd, Gecseg, Bíró 1. edző: Csatáné Balogh Beatrix

Hévíz SK: Bán-Farkas – Balogh B. 5, Burghardt V. 8, Holczbauer 5/2, Penzer 7, Burghardt L. 1, Novikova 9. Csere: Molnár, Deme, Morácz, Fekete. Mb. edző: Lancz Katalin.

Az első félidő elején fej - fej mellett haladtak a csapatok. A fürdővárosiak kihasználva az támadásban vétett hibáinkat, gyors gólokkal már héttel is vezettek. Jól hajráztak a lányok és három gólra szűkítették a félidőre a hátrányt. A félidei különbség a második játékrészben is megmaradt. Időnként sikerült közelebb kerülni ellenfelünkhöz, de nem sikerült a teljes felzárkózás. A Hévíz végig vezetve nyerte meg a mérkőzést.

Csatáné Balogh Beatrix: -Sajnálom, hogy nem sikerült pontot szereznünk, pedig támadásban,  talán ebben a szezonban a legjobb formánkat mutattuk .Utolsó helyen zártuk a bajnokságot. Azt gondolom a lehetőségeinkhez képest, amit tudtunk kiadtuk magunkból. Nem tudtunk együtt és annyit edzeni, ami feltétele lett volna a jobb szereplésnek.

2021. június 3. EKK