Több mint kéthónapos szünet után rajtolt el a női kézilabda NB II tavaszi sorozata. Az együttesünk a tabellán harmadik Mosonmagyaróvár csapatát fogata. A találkozón lehetőséget kapott a télen érkezett beállós Leszkován Blanka és a balkezes szélső Kovács Edina is. 

Egerszegi KK-Mosonmagyaróvári KC U22 27-29 (13-17)
Zalaegerszeg, NB II női Észak- Nyugati csoport, Jv: Bab, Szincsák 

Egerszegi KK: Tállai-Pem 6, Hári 1, Balogh V. 1, Borbély 11, Jáger, Szabó M, csere: Becze-Szabó E. 1, Csata 5, Leszkován, Blaskovics, Gotthárd 2, Kovács. edző: Csatáné Balogh Beatrix 

Az első félidőben a vendégek nyitott védekezése nem feküdt a lányoknak és sok gólt kaptak lerohanásból. Felállt védelemmel szemben a vendégek játéka akadozott, de sajnos a támadásokban nem voltak elég pontosak. Bosszantó hibákat követtek el a lányok, amiket rendre góllal büntettet a Mosonmagyaróvár. 

Négygólos hátrányból folytathattuk a második félidőben, melyben a védekezésünk fokozatosan feljavult és ez a vendégek játékát is befolyásolta. Az egyre határozottabb játéknak köszönhetően visszajöttünk a meccsbe és a találkozó utolsó harmadát teljesen nyílttá tettük. A lányok egy gólra is feljöttek, de ekkor elég volt egy hiba és némi játékvezetői tévedés, hogy ne sikerülhessen a fordítás. 

Csatáné Balogh Beatrix:- Az első félidőben a keményen védekező vendégeken nem találtuk a fogást, pontatlanok voltunk. A fordulás után összeállt a védekezésünk és támadásban is pontosabbak voltunk. Volt esélyünk a fordításra, de nem tudtunk élni vele saját hibáink és egyéb okok miatt. 

2020. február 6. EKK